FISIOTERAPI KESIHATAN WANITA

Mengalami masalah kesihatan wanita?

Tercari-Cari Rawatan Dari Terapis Professional Untuk Rawatan Kesihatan Wanita Yang Boleh Membantu Jalani Aktiviti Harian Anda Dengan Lebih Selesa?

KESIHATAN WANITA

Fisioterapi Kesihatan Wanita adalah salah satu cabang dalam fisioterapi dimana kami terlibat dalam membantu para wanita yang mengalami sebarang masalah kesihatan fizikal. Kami juga terlibat dalam penjagaan dan pencegahan dari sebarang masalah fizikal bagi golongan wanita. Kesihatan wanita adalah diasaskan dari bidang klinikal Obstetrik dan Ginekologi dan ia adalah penjagaan wanita berhubung dengan kelahiran, antenatal dan postnatal, termasuk pengajaran kelas antenatal, dalam rawatan incontinence (masalah tidak dapat mengawal kencing), dan dalam penjagaan wanita yang menjalani pembedahan ginekologi .

Tempah Slot Temujanji anda sekarang

womans

Fisioterapi Wanita ini merangkumi semua masalah kesihatan wanita termasuklah:

Kami membantu dalam memberi manfaat dalam kesihatan wanita dari semua peringkat umur termasuklah dari atlet muda, wanita yang hamil, wanita menopaus dan warga emas.

Testimoni Rawatan

Testimoni pesakit yang merupakan pelanggan kami. Berkut merupakan screenshot testimoni darimereka.

SIAPA KAMI?

PHYSIOGO akan membantu anda dengan rawatan terbaik!! Kami di PhysioGo membantu anda untuk dapatkan rawatan fisioterapi terbaik untuk masalah sakit belakang anda. Rawatan fisioterapi masih baru di Malaysia tetapi di negara-negara maju telah diamalkan secara meluas. Rawatan fisioterapi dijamin berkesan kerana dijalankan oleh pakar-pakar fisioterapi yang bertauliah.

Kami di PhysioGo akan bantu kurangkan sakit belakang anda, mengurangkan rasa kebas yang anda alami, mengurangkan rasa tegang di bahagian belakang dan membantu anda untuk kembali sihat & menjalani kehidupan seharian seperti sedia kala tanpa perlu rasa sakit & mengeluh.

Dapatkan Rawatan di PhysioGo Segera Untuk Kesan Yang Terbaik!!

KENAPA PILIH KAMI

Kami di PhysioGo bukan sekadar ingin memberikan rawatan yang terbaik, tetapi juga nak berikan kesedaran kepada orang ramai pentingnya ilmu fisioterapi untuk elakkan orang ramai ambil jalan mudah menggunakan produk-produk mungkin tiada berkesan & memudaratkan kesihatan.

physiogo-16.03.184762-odnph66d6km2qo55br4vsm7qz6zimcu0ebeco8x9cw

Fisioterapis Berkelulusan

Kami Terdiri Daripada Fisioterapis Yang Terlatih & Berkelulusan Daripada Universiti-Universiti di Malaysia & Sudah Memberi Rawatan Kepada Ramai Pesakit.

Kaedah Rawatan Berasaskan Kajian Sains

Kami Memberi Rawatan Fisioterapi Dimana Kaedah Ini Adalah Berdasarkan Teori Dan Kajian Sains Dalam Kesihatan Dimana Kaedah Ini Sudah Meluas Di Negara-Negara Luar

physiogo-science
physioterapis-lelaki-perempuan

Fisioterapis Lelaki & Wanita

Pesakit Lelaki Hanya Dirawat Therapist Lelaki dan Pesakit Wanita Dirawat Oleh Therapist Wanita

onetoone

Kualiti Rawatan

Demi Menjaga Kualiti Rawatan Kami Menjalankan Rawatan One-On-One Dimana Hanya Seorang Pesakit Sahaja Akan Dirawat Oleh Seorang Therapist Dalam Satu Masa.

ruang

Bilik Rawatan & Fasiliti Yang Lengkap

Kami mempunyai fasiliti yang lengkap dengan bilik rawatan untuk pesakit & kelengkapan rawatan untuk merawat pesakit.

bangi-odzfp2rj46knn2ge28tihx7ig6m4acyacrdk45fy60

Lokasi Yang SELESA

Kami memilih lokasi selesa & mudah diakses dari mana-mana bandar besar sebagai pusat rawatan Physiogo Centre. Tambahan juga ia mesra pesakit kerana lokasi tidak bertingkat.

Di Mana Lokasi PhysioGo Centre?

 Lokasi kami di Bandar Baru Bangi & Wangsa Maju. Lokasi ini sangat strategik & mempunyai kemudahan tempat letak kereta yang banyak.

wangsa2

PhysioGo Wangsa Maju

bangi-odzfp2rnzlpqk05e8esv52dg5m8sym1awfeqduume2

PhysioGo Bandar Baru Bangi

Ya, Saya Berminat Untuk Dapatkan Rawatan Sakit Belakang Di PhysioGo. Bagaimana Caranya?

Book Appointment dengan pakar Terapis kami melalui butang di bawah