Physiogo

Email Pertanyaan Anda

PUSAT RAWATAN PHYSIOGO

NIKMATI KEREHATAN DALAM KESELESAAN

Physiogo menyediakan pusat rawatan yang selesa dan kondusif di sekitar Lembah Klang bagi membantu menyediakan rawatan kepada pesakit-pesakit yang mengalami masalah sakit fizikal badan. Kami ingin membantu memenuhi keperluan anda untuk memiliki kehidupan yang lebih aktif dan produktif.

Pasti lebih seronok sekiranya dapat pusat rawatan yang menitikberatkan kebersihan dan keselesaan pesakit. Sambil dirawat dapat menikmati kerehatan dengan suasana yang aman dan sentosa. Suasana yang baik memberi kualiti rawatan yang lebih baik dan begitu juga sebaliknya.

Bersih

Selesa

Kemas

Kondusif

Kesukaran mencari pusat rawatan yang memenuhi kriteria-kriteria yang diingin tidak sepatutnya menjadi penghalang untuk terus mendapatkan rawatan. Seharusnya usaha mencari pusat rawatan terbaik perlulah diteruskan bagi mendapatkan kesihatan fizikal yang terbaik untuk menjalani kehidupan yang lebih bermakna.

Kami memahami

Kami memahami bagaimana rasanya apabila anda cuba mencari tapi sukar berjumpa pusat rawatan yang sesuai, memenuhi keperluan serta bersih dan selesa.

Di sini kami Physiogo komited dalam memberi servis rawatan yang sebaik mungkin dan menyediakan suasana pusat rawatan yang kondusif, bersih, selesa, mesra dan aman.

 

Kepercayaan ramai kepada PHYSIOGO

5000

Jumlah pesakit yang telah mendapatkan rawatan di Physiogo

15000

Jumlah keseluruhan sesi rawatan di Physiogo

Bagi memenuhi permintaan yang tinggi dari pesakit kami, kami telah membuka pusat rawatan di beberapa bandar yang kedudukannya strategik dan mudah untuk diakses. Anda boleh pilih salah satu cawangan kami yang terdekat untuk datang mendapatkan rawatan.

Di Mana Lokasi pusat rawatan PhysioGo?

 Lokasi kami di Bandar Baru Bangi, Wangsa Maju & Damansara. Lokasi ini sangat strategik & mempunyai kemudahan tempat letak kereta yang banyak. 

wangsa2

PhysioGo Wangsa Maju

bangi-odzfp2rnzlpqk05e8esv52dg5m8sym1awfeqduume2

PhysioGo Bandar Baru Bangi

bangi-odzfp2rnzlpqk05e8esv52dg5m8sym1awfeqduume2

PhysioGo Damansara

Ya, Saya Berminat Untuk Dapatkan Rawatan Di PhysioGo. Bagaimana Caranya?

Book Appointment dengan pakar Terapis kami melalui butang di bawah