Physiogo

Rawatan Sakit Bahu

KECAPI KEHIDUPAN YANG SANGAT BERMAKNA

Dalam menjalani kehidupan seharian, sakit bahu sering mengganggu kesejahteraan dan keharmonian rutin yang seharusnya dilakukan. Semestinya lebih aman bilamana dapat menyarung baju dengan selesa dan bergaya, dapat mendukung anak sambil tersenyum bahagia serta dapat memandu kereta dengan fokus tanpa rasa sakit di bahu.

Masalah sakit bahu yang berpanjangan seperti tidak boleh mengangkat tangan amat mengecewakan bilamana ia menghadkan aktiviti dan rutin harian kita.

golfer-back-and-shoulder-pain_01
physiogo_sakit-bahu

ADAKAH ANDA MENGALAMI KESUKARAN DALAM MELAKUKAN AKTIVITI SEPERTI :

Sakit bahu tidak sepatutnya menjadi penghalang bagi mencapai potensi diri di tahap sepenuhnya dalam menjalani gaya hidup yang sihat, jadi rawatan yang profesional dan bersesuaian mestilah dipilih bagi menyelesaikan masalah ini

Kami faham bagaimana rasanya bila anda mengalami masalah fizikal seperti sakit bahu ini dan tidak dapat jalani rutin harian dengan selesa.

Therapist kami di Physiogo yang terlatih, berpengalaman dan berkelulusan sedia dalam membantu memberi rawatan yang hebat kepada anda.

Tempah Slot Temujanji anda sekarang

SAKIT BAHU BOLEH BERPUNCA DARIPADA :

Kepercayaan ramai kepada PHYSIOGO

5000

Jumlah pesakit yang telah mendapatkan rawatan di Physiogo

15000

Jumlah keseluruhan sesi rawatan di Physiogo

Sehingga 2020 kami, kami telah membantu beribu pesakit di sekitar Bandar Baru Bangi, Putrajaya, Kajang, Cheras, Wangsa Maju, Setapak, Kuala Lumpur dan pelbagai tempat lagi di sekitar Lembah Klang. Rawatan kami telah membantu mengukir senyuman dengan pelbagai cerita kejayaan daripada mereka. Kami ingin membantu anda memiliki tahap kesihatan fizikal yang terbaik dan turut menjadi salah seorang yang memiliki cerita kejayaan anda sendiri selepas mendapatkan rawatan di Physiogo, seperti mereka juga.

Physiogo telah diberi kepercayaan oleh syarikat-syarikat gergasi di Malaysia untuk berkolaborasi bersama sebagai pusat fisioterapi bagi staf-staf mereka mendapatkan rawatan. Staff yang sihat akan menyumbang kepada kejayaan syarikat. Rawatan Physiogo telah meraih kepercayaan syarikat-syarikat ini untuk membantu meningkatkan produktiviti dan prestasi mereka. Antara syarikat tersebut adalah seperti dibawah,

Kami juga diberi kepercayaan oleh syarikat Third Party Administration (TPA) iaitu PMCARE dan MEDILINK untuk berkolaborasi bersama dalam memberi manfaat kepada syarikat panel mereka.

Rawatan Physiogo

HUBUNGI

HUBUNGI KHIDMAT PELANGGAN KAMI UNTUK MEMBUAT TEMUJANJI RAWATAN

TEMUJANJI

TEMUJANJI DITETAPKAN BERDASARKAN TARIKH DAN MASA YANG DIPERSETUJUI OLEH ANDA

RAWATAN

TERIMA RAWATAN HEBAT DARI PHYSIOGO

Apa kata mereka?

Testimoni pesakit yang merupakan pelanggan kami. Berkut merupakan screenshot testimoni darimereka.


Physiogo bersedia membantu anda menerima rawatan yang berimpak tinggi dalam masa yang sama mengelakkan anda mengeluarkan kos yang tinggi jika terpaksa melakukan pembedahan apabila anda tidak mendapatkan rawatan awal dan membiarkan masalah sakit menjadi semakin teruk.

Pencegahan dan rawatan awal tidak memakan kos yang tinggi jika nak dibandingkan dengan kos rawatan bilamana kondisi sakit sudah teruk dan melarat. Sebagai contoh, pembedahan bagi masalah 'slip disc' boleh memakan kos sehingga puluhan ribu ringgit.

Perawat kami yang terlatih dan berpengalaman sentiasa berusaha keras dalam membantu memberi rawatan yang efektif dan memuaskan dalam masa yang sama membantu anda mendapatkan tahap kesihatan yang terbaik dan memiliki gaya hidup yang lebih aktif dan produktif seperti orang lain juga.

Perawat kami juga terdiri dari mereka yang profesional dan qualified dari intitusi pengajian tinggi Malaysia. Ini bagi memastikan kualiti rawatan yang berada pada tahap yang baik. Kami juga mengadakan audit berkala untuk memastikan kualiti rawatan kami terjamin dan berada pada tahap yang tinggi.

Tangani segera sebelum masalah sakit semakin melarat. Elakkan mengangguh dari buat rawatan supaya komplikasi yang lebih teruk tidak terjadi.

Physiogo bersama anda untuk membantu kembali aktif dan produktif dalam kerja harian. Kami bersama anda untuk anda jalani kehidupan yang lebih selesa dan bermakna di samping keluarga yang tersayang.

Untuk maklumat lanjut dan urusan temujanji rawatan, boleh hubungi kami dengan KLIK butang di bawah.

Tempah Slot Temujanji anda sekarang

SIAPA KAMI?

PHYSIOGO akan membantu anda dengan rawatan terbaik!! Kami di PhysioGo membantu anda untuk dapatkan rawatan fisioterapi terbaik untuk masalah sakit bahu anda. Rawatan fisioterapi masih baru di Malaysia tetapi di negara-negara maju telah diamalkan secara meluas. Rawatan fisioterapi dijamin berkesan kerana dijalankan oleh pakar-pakar fisioterapi yang bertauliah.

Kami di PhysioGo akan bantu kurangkan sakit bahu anda, mengurangkan rasa kebas yang anda alami, mengurangkan rasa tegang di bahagian bahu dan membantu anda untuk kembali sihat & menjalani kehidupan seharian seperti sedia kala tanpa perlu rasa sakit & mengeluh.

Dapatkan Rawatan di PhysioGo Segera Untuk Kesan Yang Terbaik!!

KENAPA PILIH KAMI

Kami di PhysioGo bukan sekadar ingin memberikan rawatan yang terbaik, tetapi juga nak berikan kesedaran kepada orang ramai pentingnya ilmu fisioterapi untuk elakkan orang ramai ambil jalan mudah menggunakan produk-produk mungkin tiada berkesan & memudaratkan kesihatan.

physiogo-16.03.184762-odnph66d6km2qo55br4vsm7qz6zimcu0ebeco8x9cw

Fisioterapis Berkelulusan

Kami Terdiri Daripada Fisioterapis Yang Terlatih & Berkelulusan Daripada Universiti-Universiti di Malaysia & Sudah Memberi Rawatan Kepada Ramai Pesakit.

Kaedah Rawatan Berasaskan Kajian Sains

Kami Memberi Rawatan Fisioterapi Dimana Kaedah Ini Adalah Berdasarkan Teori Dan Kajian Sains Dalam Kesihatan Dimana Kaedah Ini Sudah Meluas Di Negara-Negara Luar

physiogo-science
physioterapis-lelaki-perempuan

Fisioterapis Lelaki & Wanita

Pesakit Lelaki Hanya Dirawat Therapist Lelaki dan Pesakit Wanita Dirawat Oleh Therapist Wanita

onetoone

Kualiti Rawatan

Demi Menjaga Kualiti Rawatan Kami Menjalankan Rawatan One-On-One Dimana Hanya Seorang Pesakit Sahaja Akan Dirawat Oleh Seorang Therapist Dalam Satu Masa.

ruang

Bilik Rawatan & Fasiliti Yang Lengkap

Kami mempunyai fasiliti yang lengkap dengan bilik rawatan untuk pesakit & kelengkapan rawatan untuk merawat pesakit.

bangi-odzfp2rj46knn2ge28tihx7ig6m4acyacrdk45fy60

Lokasi Yang SELESA

Kami memilih lokasi selesa & mudah diakses dari mana-mana bandar besar sebagai pusat rawatan Physiogo Centre. Tambahan juga ia mesra pesakit kerana lokasi tidak bertingkat.

Di Mana Lokasi PhysioGo Centre?

BLokasi kami di Bandar Baru Bangi & Wangsa Maju. Lokasi ini sangat strategik & mempunyai kemudahan tempat letak kereta yang banyak. 

wangsa2

PhysioGo Wangsa Maju

bangi-odzfp2rnzlpqk05e8esv52dg5m8sym1awfeqduume2

PhysioGo Bandar Baru Bangi

Ya, Saya Berminat Untuk Dapatkan Rawatan Sakit Bahu Di PhysioGo. Bagaimana Caranya?

Book Appointment dengan pakar Terapis kami melalui butang di bawah